НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – АГРОБІЗНЕС – 0:1. Серія з поразки триває



Агресивно більшу частину матчу провели гості з Волочиська, як фаворити матчу. Спершу була небезпечна атака по правому флангу, після якої м’яч, здавалось, дзенькнув у штангу воріт Андрія Новака. У іншому випадку красиву передачу з середини поля отримав Роман Гагун – одним дотиком він прострілив повз Новака і дав нагоду Богданові Семенцю тут же забивати. Проте той взявся зупиняти м’яча і згубив момент – пробити в порожні ворота йому вже завадили. Ще в одному випадку Іван Когут після хорошого скидання Юхимовича пробивав з кількох метрів, але на заваді стала рука кіпера Новака.

“Орли” відповіли небезпечними штрафними, де була надія на другий поверх – але в одному випадку “шапку” з голови форварда зняв кіпер гостей Олег Мозіль, а в іншому просто не знайшлося кому добити м’яча у ворота “Агробізнесу”.

Гості виглядали агресивніше за господарів і при підборі м’яча, і в атаці. Тому логічним був гол: Сергій Семенюк з правого флангу дав красивий пас на забігання Семенцю, а Богдан, опинившись між двох захисників, додав «газку» й пробив під праву штангу: м’яч “смачно” буцнувся об неї і залетів у ворота.

Богдан Семенець робить різницю. Прикарпаття – Агробізнес 0:1 – изображение 2

Після голу якийсь час виглядало, що “орли” стали “синичками” – ніякої агресії! “Соколами” на їх фоні почувалися гравці “Агробізнесу”. Отак, ніби з нічого, виникла і найкраща нагода франківців у матчі: перехоплення м’яча в центрі й швидкий вихід в атаку одразу трьох гравців. Футболіст на лівому фланзі побачив Кузьмина на протилежній половині й дав чудовий пас, але Роман повернувся до “режиму синички” й пробив дуже легко.

У другому таймі “Агробізнес” здебільшого “сушив” гру, хоча мав один хороший момент збільшити перевагу: після прострілу Черненка міг забивати Юхимович, але його удар з кількох метрів перевів на кутовий Новак.

Атаки “Прикарпаття” більше скидалися на навалу з навісами. А ще була велика кількість порушень правил. З моментів можна хіба згадати непоганий удар зі штрафного Романа Дитка і його ж на 90-х хвилинах, коли в боротьбі не зумів завдати завершального удару.

Тож за підсумком матчу “Агробізнес” набирає переможного ходу, а для “Прикарпаття” це вже 4-та поспіль поразка.

Перша ліга, 27 тур, 29.07.2020, 18:00

Місто Івано-Франківськ, стадіон “Рух”, без глядачів

Арбітр у полі – Микола Кривоносов

Прикарпаття (Івано-Франківськ) – Агробізнес (Волочиськ) – 0:1

Гол: Семенець (33)

Прикарпаття: Андрій Новак, Тарас Бойко (Роман Бочкур, 78), Роман Борисевич (К), Василь Француз, Микола Сікач, Василь Геник (Андрій Вацеба, 46), Назарій Воробчак, Владислав Семотюк (Орест Януш, 69), Роман Кузьмин (Роман Дитко, 46), Іван Сондей (Василь Дербах, 80), Роман Барчук

Агробізнес: Олег Мозіль, Руслан Черненко (Віталій Груша, 60), Артур Думанюк (Сергій Косовський, 82), Богдан Семенець (Сергій Петров, 61), Ігор Курило (К), Роман Дідик, Роман Гагун, Андрій Кухарук, Іван Когут (Арсен Слотюк, 65), Дмитро Юхимович, Сергій Семенюк (Богдан Іванченко, 75)

Попередження: Воробчак (58), Бойко (71), Француз (87), Януш (88), Барчук (89) – Мозіль (95)

UA-Футбол

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!