Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, ½ фіналу: гольова феєрія в Івано-франківську, без сенсації в Кутах



29 липня відбулись матчі-відповіді, в яких визначилися фіналісти Кубка області з футболу сезону 2019-2020.

«Покуття» (Коломия) – «Бескид» (Надвірна) – 3:0 (перший матч 1:1)

Коломийське «Покуття» через дискваліфікацію домашнього стадіону «Юність» домашній матч-відповідь проти «Бескиду» провела в Кутах. Нічия в Надвірній дозволяла гостям поєдинку проходження до фіналу, але для цієї мети потрібно було забивати мінімум одного м’яча.

Команду з Коломиї результат з нулями на табло хоч і задовольняє, троте «Покуття» не збиралося «сушити» гру до фінального свистка. У другій половині першого тайму Андрій Слободян дублем забезпечив комфортний результат коломиянам на другий тайм. По перерві Василь Блащук поставив крапку в зустрічі забивши пенальті у ворота «Бескиду». 3:0 – «Покуття» все-таки довів свою перевагу над суперником, пройшовши у фінал Кубка області.

«Ураган» (Черніїв) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 4:4 (перший матч 2:3)

Результат першого поєдинку (3:2 на користь «Карпат) залишав шанси командам з Черніїва і Брошнів-Осади на вихід до головного матчу розіграшу Кубка області.

Вже в дебюті поєдинку команди розмінялися влучними ударами з одинадцятиметрової позначки. Спочатку, на 8-й хвилині, Ігор Кушецький реалізував свій удар, розвівши «круглого» і воротаря по різних сторонах воріт. Згодом, за 4 хвилини, Юрій Гладенький переграв свого опонента в рамці воріт.

Нічийний рахунок протримався всього 5 хвилин. Андрій Мельничук вивів «Ураган» вперед, але брошнівці зуміли відігратися. На 25-й хвилині Володимир Христонько влучним ударом зрівняв рахунок в матчі – 2:2.

За сумою двох поєдинків цей рахунок не задовольняв  черніївців. Господарі все гостріше почали діяли біля воріт «Карпат». І на 32-й хвилині індивідуальні дії Ігора Кушецького призвели до взяття воріт, а на 44-й Андрій Мельничук обігравши захисників та кіпера гостей подвоїв перевагу «Урагану».

Другий тайм дещо нагадував гру минулого тижня. Так само команда з Брошнів-Осади досягла позитивного результату у другій половині матчу. На 52-й хвилині Володимир Христонько відзначився дублем і скорочує відставання від черніївців до одного голу, але за сумою двох матчів виводить свою команду вперед. А за 13 хвилин до завершення зустрічі, після розіграшу кутового, м’яч знайшов Богдана Пілянського, який вколотив круглого у ворота. Відтак «Урагану» потрібно було забивати, як мінімум, двічі. Оборонні редути гостей вистояли, не давши черніївцям забити бодай одного гола.  4:4 – у видовищному бойовому протистоянні «Карпати» пробиваються до фіналу.

Отож, Кубок Івано-Франківської області сезону 2019-2020 рр. розіграють коломийське «Покуття» і «Карпат» з Брошнів-Осади.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!