Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, ½ фіналу: Камбек в Голині, мирова в Надвірній – інтрига зберігається



22 липня відбулись перші матчі півфіналу Кубка області з футболу, після яких важко назвати фіналістів.

«Бескид» (Надвірна) – «Покуття» (Коломия) – 1:1

Після жеребкування півфіналу Кубка області коломийській команді, здавалось, попалася саме та команда, яку можна проходити без особливих затрат сил. Але, як показали матчі в другій частині сезону, «Бескид» на власному полі не програє. Сьогоднішня гра не стала винятком.

На початку зустрічі, йшла 10-та хвилина, «Покуття» повело в рахунку. Голом у ворота надвірнянців відзначився Максим Ілюк. Мінімальна перевага гостей протрималась майже до кінця зустрічі. На 84-й хвилині легіонер «Бескиду» Мохаммед Куяте зрівняв рахунок в матчі. 1:1 – фіналіст цієї пари визначиться в Коломиї.

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Ураган» (Черніїв) – 3:2

Черніївський «Ураган» перед рестартом чемпіонату підсилився екс-футболістами «Прикарпаття» та «Покуття», тим паче команда декларує в цьому сезону «золотий хет-трик». Свої наміри пробитися, як мінімум до фіналу Кубка області, черніївці показали з перших хвилин матчу. Вже на 5-й хвилині Віктор Лящовський вивів гостей уперед, а за декілька хвилин Андрій Мельничук подвоїв рахунок на користь «Урагану». «Карпати» до кінця першого тайму не могли вийти з шоку.

Тільки по перерві брошнівська команда переломила хід в поєдинку. На 49-й Гладенький влучним ударом від стійки воріт скоротив відставання в рахунку до одного гола. За три хвилини, в черговій атаці господарів, Богдан Кримінський зрізав м’яч у власні ворота. А на 61-й хвилині Ростислав Романишин виводить «Карпати» уперед. До завершення матчу черніївці більше проводили часу в атаці, намагаючись зрівняти рахунок, але матч так і завершився. 3:2 – фіналіст Кубка області визначиться у матчі-відповіді.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!