НовиниПерша лігаЧемпіонат України

МАРЦІНКІВ: “Дістало, коли колишні голови колгоспу вважають, що можуть усе повирішувати”



Найбільш гнівним висловлюванням з приводу матчу Першої ліги “Інгулець” – “Прикарпаття” (1:0) відзначився Руслан Марцінків – міський голова Івано-Франківська, причетний до створення «команди рідного краю».

Він пояснив свою реакцію емоціями.

Дістало, коли колишні голови колгоспу [натяк на президента Інгульця Поворознюка] вважають, що можуть усе повирішувати. Футбол – гра для вболівальників! На “Прикарпаття” до карантину ходило по 4 000 глядачів щоматчу. Видно, що клуб комусь потрібен, що його люблять, що то не забавка чергового маленького олігарха.

Навіщо такі команди [як “Інгулець”] у Прем’єр-лізі? Цікаві команди з концепцією, задумом, традиціями. Але саме таким [як “Інгулець”] командам допомагають судді.

Марцінківу закинули, мовляв, у Першій лізі з суддями не “працюють” тільки “Рух” і “Оболонь-Бровар” – і то через принципову позицію їхніх керівників.

Я не буду сперечатися, а просто пораджу тим, кому цікаво, переглянути наші матчі впродовж двох останніх сезонів. Чи було бодай раз таке суддівство, як у матчі з «Інгульцем», на нашу користь? А от проти нас такі випадки були не раз і не двічі.

Мені тепер цікаво, як відреагує на суддівство Івана Бондаря в Петровому Українська асоціація футболу, ПФЛ, комітет арбітрів. Якщо матчу, котрий транслювався по загальнонаціональному каналу, не буде дана відповідна оцінка, то означає, що футбольне керівництва схвалює такі дії.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!