НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ІНГУЛЕЦЬ – ПРИКАРПАТТЯ – 1:0. Арбітри приносять перемогу господарям



Для господарів поєдинок складався важко – “Прикарпаття” грало від оборони, нав’язавши суперникові жорстку гру з великою кількістю фолів. Вже за перші півгодини гри двоє гостей побачили перед собою жовте світло, і на додачу гірчичник був показаний ще й наставнику – Ковалюку. Але такі жертви того варті – “Інгулець” провів перший тайм на голодному пайку, ні разу не потривоживши Остапа Вульчина. Більш того, могли гості претендувати на пенальті, але після стику Борисевича і Кучеренка був призначений кутовий на користь “Прикарпаття”. Спірне рішення…

Січінава прийде – моменти принесе. Забивний форвард з’явився на початку другої половини і мав два непогані шанси. Але спочатку захисник гостей посмів перешкодити бомбардирові забити свій 17-й гол, а після – йому просто не вистачило точності. Далі гості, з невеликої подачки арбітра, залишилися в меншості. Володар жовтої картки Семотюк поборовся корпус в корпус із захисником і впав у штрафному. Суддя вирішив нагородити його другим гірчичником, достроково відправивши в роздягальню. Пенальті в такому епізоді ставити не було за що, але чи тягнуло це на таке покарання? Наша думка – скоріше ні, ніж так. За емоції також був вилучений наставник “Прикарпаття”.

Отримавши чисельну перевагу, “Інгульцю” легше не стало. Вони володіли перевагою і часто створювали моменти, але головна мета, у вигляді забитих голів, їм так і не корилась. Про контратаки гості навіть думати не сміли, їх задача на кінцівку була очевидна – утримати нульову нічию. Вони практично витримали. Але Січінава на останній хвилині зачепився об себе в штрафній, і його клуб отримав право на пенальті. Загальському було все одно на спірне рішення і виконав вирок він ідеально – 1:0. Практично відразу пролунав фінальний свисток. Перемога господарів і величезна кількість питання після неї. Що ж, чекаємо VAR на матчах Першої Ліги. А поки, “Інгулець” зберігає за собою перший рядок і паралельно залишається головним претендентом на вихід в УПЛ.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 24 тур
«Інгулець» (Петрове) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:0 (0:0)
Гол:
 Загальський (90+3, пенальті).

Інгулець: Шуст, Синьогуб, Семенко, Кучеренко, Фатєєв (Балан, 67), Бартулович (Загальський, 78), Лупашко, Запорожець, Козак, Коваленко (Сітчінава, 46), Мішуренко.
Прикарпаття: Вульчин, Борисевич, Пастух, Бочкур, Лаврук (Бойко, 69), Воробчак, Вацеба (Дербах, 71), Геник, Кузьмин (Павлюк, 79), Семотюк, Барчук (Дитко, 46).
Попередження: Запорожець (58), Мішуренко (60) – Семотюк (9), Вацеба (27), Лаврук (49), Дитко (84), Бочкур (90+2).
Вилучення: Семотюк (53, повторне попередження).

15 липня 2020 року. Петрове, стадіон “Інгулець” – 17:00
Арбітр: І.Бондар (Київ). Асистенти арбітра: О.Дашко (Київська обл.), М.Чос (Київ).
4-й арбітр: Я.Пилипенко (Кропивницький). Спостерігач арбітражу: О.Зубарев (Слов’янськ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!