НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 12 тур: На вершині чемпіонату двовладдя



15 липня відбулись перенесені матчі 10-го туру чемпіонату області з футболу, які не можливо було провести на прикінці червня через повінь на Прикарпатті.

«Нафтовик» (Долина) — Пробій (Городенка) – 3:1

«Нафтовик» знову тріумфує. В домашньому матчі господарі довго не могли підібрати «ключ» до воріт городенківців. І все таки на 34-й хвилині Бабінчук вивів господарів вперед.

По перерві городенківці полегшали «Нафтовику» в плані комбінацій на своїй частині поля. За повторне попередження Юрій Царик залишив «Пробій» в меншості. Маючи чисельну перевагу долиняни довели результат до комфортного. Спочатку Корпан забив дебютний гол за «Нафтовик» на 68-й, а згодом Білогубка на 76-й забив третій м’яч для господарів. «Пробій» зумів відіграти один м’яч в кінцівці поєдинку, гол в активі Філіпова. 3:1 – «Нафтовик» активно включитись у чемпіонську гонку.

«Карпати» (Брошків-Осада) — Бескид (Надвірна) – 0:0

Брошнівські «Карпати» продовжує лихоманити. Ще перед рестартом чемпіонату команду вважали претендентом на чемпіонські медалі. Але з трьох матчах «Карпати» здобувають всього одне залікове очко.

Надвірнянський «Бескид» в минулому матчі зазнав прикрої поразки у компенсований до матчу час. Зробивше з цього висновки гості зуміли стримати нападників «Карпат» не давши їм реалізувати свої моменти. 0:0 – брошнівці все більше відстають від лідерів.

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — «Покуття» (Коломия) – 3:3

В Івано-Франківську «Покуття» не змогло втримати переможний результат. Пропустивши швидкий гол від Дениса Калина на 9-й хвилині зустрічі, колектив з Коломиї так само швидко відігрався. Не минуло й 5 хвилин, як Топчевський зрівняв рахунок на табло.

В дебюті другого тайму Локатир (48′) і Блажук (58′) здавалось приносять перемогу «Покуттю», але франківці зуміли відігратися. На 60-й хвилині Боднарук скоротив відстань, а на 85-й, граючи в меншості, з одинадцятиметрової позначки Андрій відзначився дублем. 3:3 – чергова втрата очків від «Покуття».

Матчі не відбулись:

«Вихор» (Ямниця) — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – -:+

ФК «Турка» — «Карпати-Енергетик» (Галич) – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!