НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 12 тур: «Нафтовик» наближається до «Покуття»



12 липня відбулись матчі 12-го туру чемпіонату області з футболу. В трьох матчах, які відбулись в рамках туру, зафіксовано дещо несподівані результати.

 «Карпати» (Брошнів-Осада) — «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – 2:3

Брошнівські «Карпати» приймали аутсайдером чемпіонату. Вже на 12-й хвилині матчу швидкий гол у ворота «Ніки-Вовчинець» забив Денис Чеканський.  Чуть більше 10-ти хвилин знадобилось гостям щоби зрівняти рахунок у матчі, відзначився Юрій Щербаков. Але Олег Локатир відразу ж, за дві хвилини від пропущеного м’яча, виводить «Карпати» в перед.

По перерві  господарям потрібно було довести поєдинок до переможного результату, але Щербаков на 69-й і Олександр Бичків на 72-й хвилинах приголомшили брошнівську команду. 2:3 – «Ніка-Вовчинець» сенсаційно перемагає в Брошневі-Осада.

ФК «Турка» — «Покуття» (Коломия) – 2:2

Справжній двобій відбувся в дербі Коломийщини – колектив з Турки приймав лідера чемпіонських перегонів ФК «Покуття». На 18-й хвилині не вдалі дії господарів біля власних воріт призвели до пропущеного гола. М’яч записано на гравця «Турки» Олександра Солдатенка, саме від оборонця «круглий» переткнув лінію воріт. На прикінці першої сорокап’яти хвилинки господарі знову відзначились. Цього разу Василь Боледзюк вразив ворота коломиян.

Рахунок на табло не задовільняв підопічних Сергія Турянського і в дебюті другого тайму Андрій Топчевський влучним ударом виводить «Покуття» вперед. Але як годиться в матчах-дербі суперники не поступливі, і на 70-й хвилині, Олександр Солдатенко зумів реабілітуватися за гол у свої ворота, та зрівняти рахунок в матчі. 2:2 – команда з Турки пригальмовує «Покуття» за чемпіонським званням.

«Нафтовик» (Долина) — «Бескид» (Надвірна) – 2:1

Не солодко було й «Нафтовику» в домашньому поєдинку з надвірнянським «Бескидом». Швидкий гол Сергія Халацького  на 6-й хвилині став єдиним в першому таймі. Мінімальна перевага долинської команди трималась до 54-ї хвилини, легіонер «Бескиду» Куяте відновив паритет в зустрічі.

Навала «Нафтовика» на ворота гостей не приносила результату до завершення основного часу поєдинку. Лише на 4-й компенсованій хвилині Сергій Халацький відзначається дублем і не дозволяє надвірнянцям створити ще одну сенсацію в турі. 2:1 – «Нафтовик» наближається до «Покуття».

Матчі не відбулись:

«Вихор» (Ямниця) — «Пробій» (Гроденка) –-:+

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) — «Карпати-Енергетик» (Галич) – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!