Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області, ¼ фіналу: «Ураган» продовжує дивувати



8 липня визначились всі учасники півфіналу Кубка області. До коломийського «Покуття» приєдналися ще три команди переможці чвертьфінальних пар.

«Сокільське» (Тюдів) – «КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) –  0:2

Перший матч – 3:2

Дещо сенсаційний результат першого матчу (2:3, при цьому тюдівці вели з рахунком 0:3), поставив «Карпати» у складне становище перед звітною грою, адже «Сокільське» досить впевнено виступає на власному полі.

Втім брошнівці зуміли забити швидкий гол. На 18-й хвилині зустрічі відзначився Гладенький. Результат 0:1 ще задовольняв господарів, які щосили чинили супротив супернику. Карпатівці були більш настирливіші у своїх прагненнях і на 66-й хвилині Романишин подвоїв рахунок на табло. 0:2 – «Карпати» крокують до наступної стадії Кубка області.

Гуцульщина-ДЮСШ (Косів) – БЕСКИД (Надвірна) – 2:3

Перший матч – 2:4

Рахунок першого матчу залишав надії косівській команді на позитивний результат за сумою двох матчів. Але для цього потрібно було перемагати суперника з різницею, що найменше, в два м’ячі.

«Гуцульщина» побігла відіграватися. Вже на прикінці першого тайму  мінімального результату досягнуто – Гринюк на 35-й, Лисюк на 40-й хвилинах досягають бажаного результату. І на цьому команда з Косова зупинилась…

На останній хвилині першої половини гри Куртяник відіграв один м’яч, схиливши шальки терезів на користь «Бескиду». На початку другого тайму Куртяник робить дубль, а на 83-й Куяте ставить крапку в зустрічі. 2:3 – «Бескид» у півфіналі.

«Нафтовик» (Долина) – «УРАГАН» (Черніїв) – 0:1

Перший матч – 2:2

В Долині відбувся другий матч в протистоянні місцевого «Нафтовика» і гостей з Черніїва. Минулого тижня між цими командами зафіксовано бойову нічию 2:2. Тож звітна гра обіцяла бути інтригуючою.

Черніївці з перших хвилин матчу нав’язали супернику свою гру, подекуди виконуючи удари по воротах «Нафтовика». Щоправда удари здебільше відбувались за меж штрафного майданчика, та й м’яч проходив далеко від воріт. Згодом заповзятість гостей перетворилась в забити гол. Михайло Басараб у власному карному майданчику збив суперника, за що отримав жовту карточку, а Ігор Кушецький покарав долинян забитим м’ячем. З одинадцятиметрової позначки півзахисник «Урагану» розвів воротаря «Нафтовика» Миколу Галу і круглого по різних сторонах воріт. Цей момент став ключовим в поєдинку.

Надалі команда господарів побігла відіграватися, але всі нагоди розбивалися об захист черніївців. 0:1 – «Ураган» стає єдиним представником Другої ліги чемпіонату області в ½ фіналу Кубка області.

«ПОКУТТЯ» (Коломия) – «Карпати-Енергетик» (Галич) – +:-

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!