НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

“Покуття” дозаявило ряд футболістів



Коломийське “Покуття” продовжує підготовку до другої частини чемпіонату. Лідер обласної першої ліги дозаявив декілька нових футболістів.

Зокрема, кар’єру в коломийському клубі продовжить досвідчений захисник, екс-гравець франківського “Прикарпаття” Петро Ковальчук. Знову за коломиян гратиме 32-річний вихованець буковинського футболу півзахисник Олександр Темерівський. Гравець захищав кольори “Покуття” в 20018-19 роках.

Також до заявки “Покуття” потрапили нападник Максим Ілюк (на фото) (29 років, Буковина Чернівці, Шахтар-3 Донецьк, Зоря Луганськ, ФК Маріуполь), Мирослав Комрадський (21 рік, СДЮШОР Прикарпаття, Карпати Кути, Нептун Заболотів, Гуцульщина-ДЮСШ Косів), Іван Шовгенюк (27 років, Прут Делятин, Покуття Снятин, Карпати Яремче).

Також на перегляді перебуває ще декілька футболістів. Зокрема, в останньому контрольному поєдинку проти ФК “Ніка-Вовчинець” в складі “Покуття” грали досвідчений голкіпер Микола Плетеницький та молодий та талановитий нападник Андрій Слободян. Однак, поки що вони не потрапили до заявки команди на участь в змаганнях.

sport.if.ua

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!