ВетераниНовиниЧемпіонат області

“Нафтовик” – переможець турніру пам’яті Богдана Шуляра



8 червня відбувся ХІІ традиційний футбольний турнір пам’яті Богдана Шуляра серед ветеранів, що проходив у селі Майдан Тисменицького району. В турнірі приймали участь ветерани команд «Газовик» Богородчани, «Нафтовик» Долина, «Хімік» Калуш і «Легіон» Майдан.

За регламентом змагань було проведено жеребкування, яке визначило пари суперників: перша гра : «Нафтовик» Долина – «Хімік» Калуш, друга «Легіон» Майдан – «Газовик» Богородчани. Свою першу гру «Нафтовик» виграв у «Хіміка» з рахунком 1:0, гол забив Володимир Гарбера. В другій парі «Легіон» з рахунком 2:1 переміг команду з Богородчан. В грі за третє місце «Газовик» Богородчани обіграли «Хімік» Калуш з рахунком 2:0.

В фінальному матчі «Нафтовик» зустрівся з господарями турніру – командою «Легіон». Надзвичайно драматичною видалася ця гра, «Нафтовик» програючи 2:0, зумів відігратися, голи забили Ігор Ткачук та Микола Василів, а ще через кілька хвилин Михайло Тишківський виводить долинян вперед. Але до кінця першого тайму господарі знову переламали хід в поєдинку, повівши в рахунку – 4:3.

В другому таймі «Нафтовик» пропустив п’ятий гол у свої ворота, але з таким перебігом подій команда з Долини не збиралася миритись і Ігор Стефанишин забиває у ворота суперника, скоротивши рахунок до мінімуму. Самі драматичні виявились останні три хвилини, на протязі яких «Нафтовик» атакував з останніх сил, і Володимиру Гарбері вдалося красивим ударом за меж штрафного майданчика зрівняти рахунок і подарувати шанс своїй команді в серії 11 метрових ударів.

Пробивали краще гравці «Нафтовика» і виграли з рахунком 4:2, голи забили Ігор Гриненко, Ігор Стефанишин, Микола Василів, Вячеслав Сидор. Отже вольова і така бажана перемога команди «Нафтовик».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!