МіжсезонняНовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

КОВАЛЮК: “До 10 червня тренування, а потім – відпустка”



25 травня івано-франківське “Прикарпаття” у повному складі (гравці, тренери, адміністрація клубу), а також працівники стадіону “Рух” пройшли тестування на коронавірусну інфекцію COVID-19. Футболісти та усі представники, які так чи інакше можуть мати контакт із гравцями, здали зразки матеріалу для ПЛР-тестів. Результати дослідження стануть відомі найближчими днями.

Володимир Ковалюк у коментарі ОТБ «Галичина» розповів про вихід з карантину. “Ми всією командою здали ПЛР-тести і почали повноцінний тренувальний процес, – відзначив головний тренер “Прикарпаття”. – Раніше тренувалися виключно місцеві гравці, а зараз вже приїздили хлопці з районів, адже карантин послабили. Нам потрібно готуватися, адже футболіст має тримати себе у формі. Напевно, матчі чемпіонату не гратимемо, проте у всіх є діючі контракти, тому повинні тренуватися кожного дня. На жаль, немає всіх необхідних умов для тренування, адже зараз займаємося на запасному полі. Запасне поле не такої якості, якої нам хотілося. “Центральний” стадіон бережемо, готуємо його до чемпіонату. До речі, на ньому нещодавно підстригли траву”.

Наставника радує, що всі гравці відновилися після травм і розпочали тренування і розповів про плани команди. “Василь Цюцюра повернувся до основної групи, хоча і сьогодні поїхав робити контрольний знімок. Говорить, що себе добре почуває і це приємна новина. Це дуже хороший футболіст, який у нашій команді відіграє важливу роль. Головне, щоб ніхто з футболістів не травмувався. Плануємо до 10 червня тренуватися, а потім відправляємо футболістів у відпустку на 24 дні. З липня почнемо планомірно готуватися до нового чемпіонату”, – підкреслив пан Володимир.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!