Друга лігаТопЧемпіонат України

ТОЛОЧКО: “Швидко ухвалив рішення приєднатися до “Калуша””



21-річний півзахисник “Калуша” Роман Толочко розповів про причини переходу з “Карпат”, а також наголосив на тому, що зробить усе можливе, щоб отримати ігрову практику у новому колективі.

— Романе, розкажіть чому вирішили перейти до “Калуша” та хто вас запросив?

— Зустрілися із генеральним директором “Карпат” Олегом Бойчишиним і він розповів, що івано-франківський клуб цікавиться мною. Переговорив з Романом Санжаром, який сказав, що поки що на мене не розраховує, тому і вирішив піти в “Калуш”.

— Прикро від того, що Роман Санжар не дав вам шансу?

— Я нормально ставлюся до цього, це рішення тренера і я маю його поважати. У Романа Санжара таке бачення футболу і я тут нічого не можу змінити.

— Що знали про свою нинішню команду?

— У мене тут багато знайомих, з усіма грав у дублі “Карпат”. Телефонував до них і всі виключно позитивно відгукувалися про клуб. Довго не розмірковував і швидко ухвалив рішення приєднатися до представника Другої ліги.

— На якій позиції найбільш впевнено почуваєтеся? Готові у разі необхідності зіграти будь-де?

— Моя рідна позиція у центрі поля, граю опорним півзахисником. При необхідності можу зіграти ближче до атаки, проте це питання належить до компетенції головного тренера. На яку позицію він мене поставить, там і гратиму. Головне зараз отримувати ігрову практику.

— Для вас Степан Матвіїв — знаний тренер?

— Дійсно, про нього раніше багато чув як про фахівця. Та й батько про нього розповідав, адже раніше грали в одній команді. Чув про цього спеціаліста виключно позитивні відгуки.

— Ви вже протягом певного часу знаходитеся у “Калуші”. Плануєте відразу завоювати місце у основному складі?

— Працюватиму на максимум своїх можливостей, а далі вирішуватиме головний тренер. Скажу відверто, приїхав у цю команду за ігровою практикою. Маю всі наміри закріпитися у основному складі. Зроблю усе від себе залежне для цього.

— Плануєте повернутися у “Карпати” уже влітку?

— Звичайно, адже це мій рідний клуб. Проте, одного мого бажання замало. Рішення ухвалюватимуть керівники львівського клубу та тренерський штаб. Можу запевнити, що зроблю усе можливе, щоб на мене звернули увагу. Хочу на футбольному полі довести свою спроможність грати за “Карпати”.

— На вашу думку, у чому причина таких невиразних та нестабільних виступів “Карпат” за останні два роки?

— Не можу відповісти на це питання, хоча неодноразово про це думав. Боюсь, цього вам ніхто не зможе пояснити.

Пресслужба ПФЛ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!