Друга лігаТопЧемпіонат УкраїниЧУ Аматори

«Карпати-Енергетик» проходить атестацію ПФЛ



20 грудня представники команд-претендентів, які подали заявку на участь у другій лізі ПФЛ, проходили навчання на семінарі «Атестація футбольних клубів».

Десять футбольних клубів подали заявки на участь в чемпіонаті Другої української ліги. Це: Зірка (Кропивницький); Вовчанськ (Харківська область); Яруд (Маріуполь); Перемога (Дніпро); Авангард (Корюківка); СК Академія Спорту (Тростянець, Сумська область); МСК Дніпро (Черкаси); Карпати-Енергетик (Галич-Бурштин); Біла Церква (Біла Церква); Вишневе (Вишневе, Київська область), повідомляє Sport Arena.

На заході, котрий проходив у Будинку футболу, побували президент ФК «Карпати-Енергетик» Володимир Магаль та голова Бурштинської міської федерації футболу Богдан Максимчак.

Як розповів Богдан Йосипович, під час семінару присутніх ознайомили з ходом та аспектами проведення атестації і роздали повний пакет документів, котрі потрібно підготувати та надати до атестаційної комісії ПФЛ, – пише клубна сторінці у ФБ.

Семінар проводив Задіран Сергій Миколайович – відповідальний за зв’язки з Комітетами арбітрів Регіональних федерацій футболу.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!