Перша лігаЧемпіонат України

НОВАК: «Рух» і «Прикарпаття» – завжди принципові суперники»



Досвідчений воротар «Прикарпаття» Андрій Новак розповів: як вдалося зберегти свої ворота «на замку» у першому таймі після шквалу моментів «жовто-чорних» та поділився думками про перспективи «Руху».

– Поєдинок вийшов бойовим щонайменше з двох причин: по-перше – це західноукраїнське дербі й «Рух» та «Прикарпаття» – завжди принципові суперники, по-друге: через погоду поле було не у надто хорошому стані. Було дуже важко, адже на різних ділянках поля був різний стан газону: лід, «бетон». І ще було надзвичайно холодно.

– У першому таймі ваші ворота були, немов зачаровані. Як вдалося зберегти їх «на замку»?

– Насамперед це моя робота: не давати забивати супернику голи. Десь пощастило, Бог допоміг в деяких моментах, інколи добре діяли захисники, які вдало мене підстрахували. У першому таймі ми добре оборонялися, але на початку другого – пропустили після стандарту. Нам тренерський штаб перед грою говорив, що на такому полі велику роль відіграють стандартні положення. Так воно й вийшло.

– На вашу думку, «Рух» заслуговує бути на першому місці у турнірній таблиці?

– Я ще перед стартом чемпіонату говорив, що у «Руху» класна інфраструктура, кваліфікований тренер та хороший підбір футболістів. Якщо вже львів’яни не вийдуть у Прем’єр-Лігу, то я навіть не знаю, хто мав би вийти в елітний дивізіон.

МФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!