Чемпіонат області

Відбулася чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу



15 листопада в приміщенні конференц-залу “Фонтуш Бутік Готелю” відбулася ІІ-га чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу. До складу президії увійшли голова ІФФФ Андрій Бондаренко, перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим та генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький.

Перед початком роботи Конференції присутні вшанувати хвилиною мовчання пам’ять футбольних активістів, ветеранів Прикарпатського футболу, які пішли з життя, а також патріотів України, які загинули при проведенні військових дій на сході нашої держави.

Далі свої нагороди отримали лауреати футбольного сезону 2018-2019 років: кращі арбітри – Остапчук Роман та Іван Салаш, кращі тренери – Максим Павленко (НФК “Ураган”), Сергій Задорожний (НФК “Ураган”-2), Олександр Микуляк (“Вихор” Ямниця) та Сергій Турянський (“Покуття” Коломия).

Також пам’ятними нагородами були відзначені команди Прикарпатського краю, які нещодавно здобули високі нагороди на всеукраїнських змаганнях, – “Сільмаш” Коломия (чемпіон України з футболу серед ветеранів вікової категорії 50 років і старші) та збірна Івано-Франківської області (срібний призер чемпіонату України з футболу серед спортсменів з вадами слуху).

За підсумками роботи у 2019 році спеціаліст ІФФФ Василь Луцький отримав Кубок володаря найвищої відзнаки “UEFA GROW SUPERSTARS” в Івано-Франківській області, а голова Городенківської районної федерації футболу Олексій Григорів – диплом кращої федерації футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в області.

Робота Конференції розпочалась зі стандартних процедур затвердження мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаріату для ведення протоколу Конференції. Участь у роботі Конференції взяли 32 з 35 обраних на неї делегатів.

Далі, за порядком денним, делегати ухвалили низку важливих рішень, серед яких – надання асоційованого членства в ІФФФ Народному футбольному клубу “Ураган” Івано-Франківськ та внесення змін до Статуту Громадської спілки “Івано-Франківська обласна федерація футболу”.

Згідно з рекомендацією Виконавчого комітету Української асоціації футболу, відбулась зміна найменування ГС “Івано-Франківська обласна федерація футболу” на ГС “Івано-Франківська обласна асоціація футболу”, або скорочено ГС “ІФАФ”. За зміну назви усі делегати Конференції проголосували одноголосно.

Зміни торкнулись і стаття 12 “Органи управління федерації”, а саме: особа, якій на дату проведення виборів Голови Федерації та/або членів Виконавчого комітету Федерації виповнилось 70 і більше років, не має права бути обраною чи переобраною на ці посади, а в разі виповнення особі 70-ти років під час перебування на будь-якій з цих посад – повноваження такої особи припиняються в той же день.

На Конференції було заслухано звіт голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрія Бондаренка за звітний період. Делегати визнали роботу ІФФФ за задовільною. У своїй промові Андрій Володимирович окреслив основні напрямки роботи обласної асоціації футболу у 2020 році:

  1. Продовжити участь у пілотному проекті UEFA GROW з метою вдосконалення роботи в інформаційно-статистичній базі УАФ та залучення якомога більшої кількості населення області до систематичних занять футболом. Впровадження і розширення футбольної аудиторії за рахунок, студентської ліги, ветеранського футболу, та бізнес ліги.
  2. Як один із сегментів GROW почати роботу над втіленням наступного етапу залученості в проекті, а саме – модернізацію ІФАФ, використовуючи модель УЄФА – “Футбольна федерація майбутнього 2024”.
  3. У зв’язку з завершенням адміністративно-територіальної реформи у 2020 році, підготувати реорганізацію районних (міських) осередків ІФАФ у відповідності до нових вимог.
  4. Розробити та винести на розгляд органів місцевої влади Програму розвитку футболу в Івано-Франківському регіоні на 2020-2025 роки.
  5. Продовжити співпрацю з генеральним партнером ІФАФ юридичною компанією “Моріс Груп”.
  6. Підготувати та затвердити план заходів з нагоди відзначення у грудні 2020 року 30-ї річниці з Дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Наступним питанням порядку денного делегати затвердили звіт Ревізійної комісії ІФФФ в період з 01 листопада 2018 року по 31 жовтня 2019 року, припинили повноваження членів Виконавчого комітету ІФФФ Луцького Володимира Васильовича (у зв’язку із припиненням повноважень ним голови “Федерації футболу Калуського району” та неможливістю відвідувати засідання) та Луцького Василя Андрійовича (у зв’язку із внесенням змін до ст. 12, Статуту “ІФФФ”).

Наприкінці роботи конференції присутні уповноважили заступника голови, виконавчого директора ІФФФ Василя Сікору та відповідального секретаря ІФФФ Олега Волосянка представляти Громадську спілку “Івано-Франківська обласна федерація футболу” для здійснення реєстраційних дій в органах юстиції та отримання з реєстрації відповідних документів.

ІФФФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!