Перша лігаЧемпіонат України

Денис Шурман – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Минай»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 16-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Минай”, що відбудеться найближчої неділі, 3 листопада, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр ФІФА Денис Шурман з Київщини.

Відзначимо, що 32-річний рефері з містечка Вишневе обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем’єр-ліги) з 2017-го року. Зокрема, у поточному сезоні Шурман вже відсудив чотири поєдинки чемпіонату України, а також працював на попередньому етапі Ліги Європи, коли у 1-му раунді казахський “Кайрат” переміг “Широкі Брієг” Боснії і Герцеговини (2:1). Восени український арбітр обслуговував ще два міжнародні матчі – кваліфікації Чемпіонату Європи U-21 та Юнацької ліги УЄФА.

Минулого сезону Денис Шурман був головним арбітром центрального матчу 19-го туру Першої ліги, в якому “Металіст 1925” вдома поступився “Дніпру-1” (1:2). Тож цьогоріч у другому за рангом чемпіонаті країни рефері з Київщини працюватиме вдруге. Зрозуміло, що раніше шляхи як івано-франківської, так і закарпатської команди з цим арбітром ФІФА не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 16 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Минай» (Минай)

3 листопада 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.)
Асистенти арбітра: Максим Чос (Київ), Олександр Дашко (Київська обл.)
Четвертий арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ: Мирон Біць (Львів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!