Друга лігаТопЧемпіонат України

УЖГОРОД – КАЛУШ – 1:0. Прикра поразка



Після домашньої перемоги над вінницькою «Нивою», калушани приїхали до Ужгорода за позитивним результатом.

Для виконання своїх завдань підопічні Василя Качура активніше розпочали зустріч. І вже на початку гри Книш заробив на собі фол на підступах до карного майданчика господарів. До м’яча підійшов Савошко, який і виконав стандарт, але влучив у стінку. У відповідь гравець «Ужгорода», Русин пробив за межі штрафного майданчика, м’яч пролетів досить високо над воротами.

За перших півгодини зустрічі команди на двох не створили жодного гольового моменту. Калушани більше контролювали м’яч, намагаючись позиційно атакувати, але всі їх зусилля розбивалися об захисників ужгородців. Ті в свою чергу виходили в гострі контратаки. Одна з таких атак закінчилась взяттям воріт Златогора. На 36-й хвилині Масікевич з центра поля протягнув м’яча і віддав далі на Корольчука, який влучив у кут воріт – 1:0.

Гості побігли відігруватись, і заробили штрафний удар поблизу воріт «Ужгорода». Як і на початку матчу стандарт виконав Савошко влучивши у голову гравцю зі стінки. Другим темпом, у затяжній атаці Поручинський, у карному майданчику господарів, підібрав м’яча під себе, положивши захисника на газон, пробив, але «круглий» по зрадницьки пройшов повз стійку воріт.

Другий тайм «Калуш» активніше розпочав, але перший небезпечний момент створили ужгородці. Машталір заробив штрафний на куті «карного» калушан, Пуканич навісив, на завершенні Масікевич пробив головою – м’яч пройшов повз стійку.

Відповідь калушан не забарилась. В одній з атак Книш пробив вище воріт. За декілька хвилин невтомний Книш пройшов декількох захисників і пробив у ствір воріт «Ужгорода», воротар на місці. В середині тайму гравець господарів Пасічних перевірив Злотаря на пильність, пробивши з центру поля, м’яч пролетів над стійкою воріт.

Гру калушан підсилили Габріель і Танчин, Скакун. Саме «свіжий» Габріель мав декілька нагод зрівняти рахунок, але його удари головою проходили повз ворота. До кінця зустрічі гості раз за разом створювали моменти, по воротах пробивали Скакун, Книш, все це блокували захисники «Ужгорода». В підсумку 1:0 – «Калуш» при впевненій грі зазнає прикрої поразки.

ФК «Ужгород» – ФК «Калуш» – 1:0 (1:0)

Ужгород. Стадіон «Авангард». 9 вересня. 16 градусів тепла. Хмарно.

Голи: Артем Корольчук, 36.

Арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область).

Попередження: Віктор Ряшко, 38; Кирило Пасічник, 69 – Богдан Денега, 57; Святослав Лаврук, 86.

ФК «Ужгород»: Мирослав Лютнянський, Віктор Ряшко, Кирило Пасічник, Владислав Шкіндер, Олександр Ковчар, Юрій Дрозд (Станіслав Котьо, 76), Адріан Пуканич, Іван Русин (Вадим Селещук, 90+1), Віктор Масікевич (Володимир Дуран, 79), Сергій Машталір, Артем Корольчук.

Головний тренер: Василь Варга.

ФК «Калуш»: Кирило Злотар, Володимир Синиця, Святослав Лаврук, Владислав Горбаченко, Данило Книш, Володимир Савошко (Дмитор Скакун, 88), Андрій Ременок, Олег Матушевський, Ігор Поручинський, Іван Легкий, Богдан Денега (Габріель дос Сентос, 67).

Головний тренер: Василь Качур.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!