Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО: «Сокіл», «Прибилів» та «Перспектив» перемагають



9 жовтня відбулися матчі 5 туру серед команд 1-3 груп розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 рр.

9 жовтня (середа)

Група 1
«Лістер» (Лісна Тарновиця) – ФК «Підгір’я» – 2:2
ФК «Марківці-Сільгоспхімія» – ФК «Крихівці» – 3:3

На стадіоні «Олімпієць» в селі Марківці місцева команда зіграла в результативну нічию з «Крихівцями» забивши шість м’ячів на двох. Цим результатом не змогли скористатись представники Богородчанщини, «Підгір’я» у виїзному матчі не обіграли аутсайдера групи «Лістер». Таким чином «Марківці» залишаються на вершині групи 1.

Група 2
ФК «Хриплин» – «Сокіл» (Коршів) – 1:2
ФК «Вербівці» – ФК «Прибилів» – 3:4

Коршівський «Сокіл» та «Прибилів» здобули важкі вольові перемоги над своїми суперниками «Хриплином» та «Вербівцями» відповідно. Саме переможці цього туру визначать кращу команду групи 2 наступного тижня в очному протистоянні.

Група 3
«Перспектив» (Рашків) – ФК «Рожнів» – 5:0

Не мав проблем зі своїм суперником рашківський «Перспектив», завдавши нищівної поразки чемпіону Косівщини ФК «Рожніву». В наступному турі за перше місце поборються «Прут» з «Перспективом».

«Перспектив» – «Рожнів»: третій гол!

Ознайомитися з турнірною таблицею, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!