Перша лігаТопЧемпіонат України

АГРОБІЗНЕС – ПРИКАРПАТТЯ – 1:2. Прикарпатці переривають серію з поразок



Господарі дуже неспішно почали матч, не поспішаючи грати в атаку. За першу чверть тайму можна згадати лише момент Сікорського, однак форвард давно має проблеми з реалізацією. А ось гравці “Прикарпаття” показали, що дорожать своїми моментами, реалізувавши практично свій перший шанс. Скориставшись помилкою в центрі поля, вони швидко розігнали атаку, яку ударом з-за меж штрафного завершив Оринчак.

Пропущений гол, як холодний душ жарким днем, змусив “Агробізнес” прийти в себе. Підопічні Маркевича рушили в атаку і в принципі мали моменти для того, щоб зрівняти рахунок. Але м’яч, після двох ударів Ігоря Сікорського, вперто не хотів залітати у ворота. “Прикарпаття” не дотерпіло буквально кілька секунд до перерви. В останній атаці своєї команди, рахунок вдалося зрівняти Семенюку (відзначимо, що саме він обрізався в центрі поля, коли гості відкривали рахунок).

Прийшовши з перерви “Агробізнес” практично відразу знову опинився в ролі наздоганяючих. На цей раз голкіпер господарів пропустив після удару Барчука. Після цього “Прикарпаття” повністю відійшло на свою половину, а господарі практично весь час проводили в штрафній суперника. Найактивнішим знову був Семенюк, який міг забивати після дальнього удару, але йому трохи не вистачило точності.

“Агробізнес” продовжував створювати моменти в атаці, але захист гостей діяв просто зразково. Максимум на що могли розраховувати господарі – це дальні удари, проте вони не приносили багато користі. Тренер команди пішов ва-банк і випустив другого форварда. Але на жаль для вболівальників “Агробізнесу”, цього не вистачило навіть для того, щоб зрівняти. Підсумковий рахунок – 1:2 на користь “Прикарпаття”.

Чемпіонат України. Перша ліга. 12 тур

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:2

Голи: Семенюк (45+2) – Оринчак (20), Барчук (48).

5 жовтня. 15:00. Волочиськ, стадіон “Юність”.

Агробізнес: Воробей, Гагун, Юхимович, Курило, Бойчук, Кухарук, Думанюк, Семенюк (Семенець, 82), Груша (Слотюк, 75), Вергун, Сікорський.

Прикарпаття: Новак, Радульський (Кузьмин, 41), Бочкур, Француз, Конкольняк, Дербах, Борисевич, Оринчак (Дитко, 86), Цюцюра (Семотюк, 63), Шпирка (Януш, 61), Барчук (Боришкевич, 90+3).

Арбітр: В.Дорош (Київ). Асистенти арбітра: Ю.Суряк, Р.Якимик (обидва – Львів).
4-ий арбітр: І.Садковський (Тернопільська обл.). Спостерігач арбітражу: Р.Гамаль (Чернівці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!