Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 4-й тур: Інтригуюча група 2, “Прут” очолив групу 3



В середу, 2 жовтня, відбулися матчі 4-го туру серед команд 1-4 груп Кубка чемпіонів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 рр.

2 жовтня (середа)

Група 1

ФК «Підгір’я» – ФК «Марківці-Сільгоспхімія» – 0:0
ФК «Крихівці» – «Лістер» (Лісна Тарновиця) – 1:0

Команди «Підгір’я» і «Марківці» в очних зустрічах так і не забили голів, повторивши результат минулого тижня 0:0. Франківські «Крихівці» мінімально здолали явного аутсайдера групи «Лістер» і виходять на друге місце в групі, відстаючи від лідера – ФК «Марківці» всього на одне очко.

Група 2

«Сокіл» (Коршів) – ФК «Вербівці» – 1:3
ФК «Прибилів» – ФК «Хриплин» – 1:2

Найбільш інтригуючою групою виходить група №2. «Вербівці» та «Хриплин» взяли реванш у своїх суперників, «Сокола» і «Прибилова» відповідно, за поразки в минулому турі. Таким чином всі команди цього квартету здобули по 6 залікових балів, але саме колективи з Прибилова та Вербівців на вершині групи завдяки різниці забитих та пропущених м’ячів.

Група 3

ФК «Рожнів» – «Прут» (Видинів) – 3:4

У «перестрілці», що відбулась на Косівщині, переможцем вийшов «Прут» зі Снятинщини. Завдяки цій перемозі видинівці очолили свою групу.

Група 4

ФК «Лучинці» – ФК «Підвербці» – 2:6

Один матч сьогодні відбувся в четвертій групі. «Підвербці» більш як впернено обіграли господарів поєдинку – ФК «Лучинці», і зрівнялись по очках із «Карпатами». Свій матч 4-го туру Старобогородчанські «Карпати» зіграють завтра з «Бистрицею».

Ознайомитися з турнірною таблицею, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!