Друга лігаТопЧемпіонат України

ЧАЙКА – КАЛУШ – 1:0. Прикра поразка на виїзді



В Макарові, у дощовитий осінній день, калушани досить впевнено розпочали матч проти “Чайки”. Уже в дебюті, пустуючи з Книшем, Кохман протягнув м’яч метрів на 20 і пробив здалеку над поперечиною. Слідом довелося воротарю Шкарбану відбивати прицільний удар Ременюка. А потім ще й Танчин з правого краю лівою ногою дещо не докрутив м’яч в кут. Ще раз Шкарбан вступив в гру, відбиваючи удар Ременюка метрів з 15-ти. А коли Книш в стилі Коноплянки рвонув з лівого краю в центр і пальнув з правого, м’яч пролетів в бік від дев’ятки.

Словом, гості були цікавіше в атаці, але рівень виконання більше розчаровував. Не випадково в перерві обидва тренери провели свої заміни: господарі випустили чемпіона Європи серед юнаків Шевчука, гості – забивного вихованця футболу Київщини Горбаченко. Молодий хлопець відразу взяв участь в гострій атаці, а досвідчений вінгер навіть міг забивати. Чайка, яка до того більше турбувала воротаря Злотаря навісами, несподівано пішла по route one – на довгий перший м’яч від свого воротаря відреагував якраз Шевчук, але, опинившись перед чужим голкіпером, елементарно не зумів його переграти.

Зате трохи пізніше результативним став кутовий, який Жікол розіграв з Єфремовим у правого прапорця. Далі він просунувся в центр, прибрав на замаху суперника і з лівої чудово пробив у дальню дев’ятку – 1: 0. Гострий кут, але дуже гарне виконання. За рахунку “Чайка” грала досить впевнено – тут слід відзначити самовіддану, надійну гру Касьяненко і Пономаренко. Але і ФК “Калуш” якось знітився, лише в кінцівці потривоживши господарів (але удар Денеги прийняла на себе штанга, а на добиванні м’яч зрізався у Лебедя).

Так що свою першу перемогу з серпня місяця здобула команда Ільницького – до речі, уродженця Івано-Франківської області.

СК ЧАЙКА – ФК КАЛУШ – 1:0 (0:0)

Гол: Жикол (66)

СК «Чайка»: 23.Шкарбан, 15.Сафіханов (4.Лещенко, 73), 11.Бартошук, 8.Пономаренко – к, 3.Касьяненко, 16.Цурупін (21.Долгий, 77), 18.Турчанов, 22.Єфремов (17.Волк, 90+2), 14.Головатенко (89.Шевчук, 46), 20.Жикол (19.Сухенко, 87), 9.Тименко. Запасні: 12.Іванов, 2.Музиченко, 6.Коваленко, 27.Мілютін, 28.Трушенко, 36.Дарда. Головний тренер: Тарас Ільницький

ФК «Калуш»: 31.Злотар, 4.Сениця, 14.Книш – к (7.Скакун, 82), 15.Заваляк, 17.Савошко (11.Горбаченко, 46), 23.Ременюк (40.Богач, 75), 29.Кохман, 30.Танчин (10.Лебедь, 64), 33.Матушевський, 35.Поручинський, 37.Легкий (77.Денега, 75). Запасні: 3.Олевич, 22.Гудак. Головний тренер: Василь Качур.

Арбітр: Андрій Кошура (Чернівці)

28 вересня. Макарів. Центральний стадіон ім. М.Бруквенка. Дощ. 150 глядачів.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!