Кубок ЧМРОТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 3-й тур: “Ураган” – без поразок



26 вересня відбулися матчі 3 туру серед команд 4-6 груп розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2019-2020 рр.

26 вересня (четвер)

Група 4

Бистриця – Карпати – 3:4
Підвербці – Лучинці – 1:0

В селі Старий Лисець, зійшлися лідери квартету – «Бистриця» приймала «Карпати» зі Старих Богородчан. Як і годиться лідерам матч виявився багатим на події і безкомпромісну боротьбу, про що свідчить підсумковий рахунок на табло. 3:4 – «Карпати» одноосібно очолили групу 4.

«Підвербці» вдома з мінімальним рахунком здолали команду «Лучинці» з Рогатинського району.

Група 5

Легіон-1 – Тяпче – 6:4
Сваричів – Збора – 2:1

Лідер групи – ФК «Збора» зазнав мінімальної поразки у виїзному матчі проти ФК «Сваричів». Франківський «Легіон-1» «перестріляв» чемпіона Долинського району ФК «Тяпче»

Група 6

Ураган – Пуків – 2:0
Юність – Мединя – 6:0

Виступаючи на два фронти – Першість області і Кубок чемпіонів, черніївський «Ураган» продовжує штампувати перемоги. На цей раз жертвою «ураганців» стала команда з Пуківа. 2:0 – черніївці не знають гіркоти поразок в цьому сезоні.

Верхнянська «Юність» з кожним туром набирає обертів. У домашньому матчі «Юність» після першого тайму вела з рахунком 4:0 у матчі з ФК «Мединя». По перерві команда з Калущини ще двічі відзначилась у воротах гостей.

На 8-ій хвилині Андрій Сисак пройшов по лівому фланзі, прострілив у штрафну на Ігоря Долотка, який вміло пробив повз воротаря у кут воріт. 1:0. Через 4 хвилини Долотко навісив у штрафну зі стандарту, воротар гостей невпевнено вийшов, але Роману Мотузу забракло сили для удару. Ще за кілька хвилин Мотуз і Сисак помінялися місцями – перший асистував, другий зліва пробивав – сейв воротаря.

Кубок ЧМРО, 3-й тур: "Ураган" - без поразок 2

На 18 хвилині Данилюк змістився вправо, навісив на Мотуза, а Роман головою пробив повз воротаря. 2:0. Через дві хвилини Назар Герин вийшов з центра поля віч-на-віч з воротарем, проте перекинув і голкіпера суперника, і ворота.

Ближче до завершення першої половини зустрічі верхнянські футболісти забили ще двічі. Спочатку Долотко вивів на ударну позицію Герина, воротар гостей відбив перед собою, а Віктор Данилюк перекинув номера один Медині з-за меж штрафної площадки. Вже за хвилину вдруге асистував Сисак: Андрій пройшов по лівому фланзі, перевів «круглого» на протилежну сторону, де Назар Герин розібрався з двома захисниками та невідпорно пробив повз воротаря. 44 хв, 4:0.

У другому таймі тренер ФК «Юність» провів ряд замін, гра дещо заспокоїлась. Перший небезпечний момент у команди господарів виник на 63 хвилині, коли вище воріт з вигідної позиції пробивав активний Андрій Сисак, проте вже за кілька хвилин «Юність» забили вп’яте: Герин пройшов по флангу кількох захисників, прострілив на вільного Андрія Притуляка, який впевнено відзначився. 65 хв, 5:0.

На 83-ій хвилині прекрасну нагоду втратив Андрій Сисак, не реалізувавши вихід сам-на-сам (причому, пробивав двічі), але вже за хвилину 6:0 таки відбулося: Володя Кульчак прострілив зліва вздовж воротарської, а Ігор Свирид замкнув. За 5 хвилин до завершення матчу Ігор Свирид міг записати до свого активу і результативну передачу, проте гол Притуляка арбітр не зарахував.

Ознайомитися з турнірною таблицею, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!