Друга лігаТопЧемпіонат України

КАЛУШ – ПОДІЛЛЯ – 5:2. Калушани феєрично переривають серію невдач



Результативним видався поєдинок 10-го туру Другої ліги між футбольним клубом “Калуш” та хмельницьким “Поділлям”.

Зважаючи, що обидва суперники з верхньої частини турнірної таблиці, команди розпочали доволі обережно, не форсуючи події на футбольному полі. Відчутне пожвавлення глядачі на “Хіміку” мали змогу спостерігати ближче до екватора першого тайму. Після розіграшу кутового Іван Легкий виявився найбільш вправним у карному майданчику гостей і з близької відстані розстріляв ворота суперників – 1:0.

Минуло три хвилини і калушани подвоїли перевагу на табло. Цього разу Данило Книш обіграв голкіпера, який вискочив на перехоплення ледь не до центру поля і, обійшовши захисника, віддав “цукерочку” на Андрія Кохмана. Останньому нічого не залишалось, як вразити порожні ворота і покарати подолян за невмілі дії при обороні. Попри два пропущені м’ячі команда Віталія Костишина намагалась сквитати бодай один гол і ледь не скористались помилками “червоно-чорних” та, на щастя для господарів, все обійшлось.

Другий тайм розпочався з потужного удару від Данила Книша, якому лише дещицю не вистачило, щоб вразити ближній кут воріт Федоренка. Далі Святослав Лаврук покарав гостей за дитячі помилки у захисті, без проблем “катнувши” м’яча повз голкіпера – 3:0. Згодом два супермоменти для взяття воріт втратив всюдисущий Данило Книш – спочатку з вигідної позиції пробив вище, а за кілька секунд, накрутивши кількох хмельничан, не влучив у дальній кут воріт. Калушани не думали зупинятись і вже домашня “заготовка” при розіграші кутового завершилась несподіваним ударом головою від Романа Лебедя. Ефектно, та нефективно – “круглий” опустився на сітку зверху воріт.

А от наступна “заготовка” стала результативною – Святослав Лаврук у гренадерському стилі замкнув подачу зі штрафного і довів рахунок до 4:0. На 82-ій хвилині зразкову контратаку провели “свіжі” Владислав Танчин та Габріель. Влад, прийнявши м’яча на фланзі, змістився в центр і розрізним пасом знайшов бразильця, який в один дотик проштовхнув м’яча повз голкіпера. Комбінація “як книжка пише” і розгромні 5:0 на табло калуського “Хіміка”.

До завершення матчу подолянам вдалось двічі відзначитись у воротах калушан. Спочатку Віталій Каверін прихованим ударом у ближній кут сквитав один гол, а згодом Олександр Воловик на останніх хвилинах реалізував пенальті. У підсумку, 5:2 – “Калуш” перемагає і в хорошому настрої готується до поєдинку проти рівненського “Вереса”.

ФК “Калуш” – “Поділля” Хмельницький – 5:2 (2:0)

18 вересня. Друга ліга, 10-й тур. Калуш, стадіон “Хімік”. 500 глядачів.

Голи: Легкий, 16, Кохман, 19, Лаврук, 57, 73, Габріель, 82 – Каверін, 86, Воловик, 89, пен.

ФК “Калуш”: Попович, Гончар, Сениця (Олевич, 82), Лаврук, Лебедь, Книш (Габріель, 71), Савошко (Горбаченко, 66) Кохман, Матушевський, Легкий (Танчин, 78), Богач (Ременюк, 46). Запасні: Злотар, Драган, Скакун, Заваляк, Гудак. Головний тренер: Василь Качур.

“Поділля”: Федоренко, Шпікула, Морговський, Охрончук, Воловик, Ліповуз, Муляр (Дорошенко, 46), Зуєвич, Каверін, Музичук, Опря (Панасенков, 75). Запасні: Нестеренко, Погорілий, Гайдаш, Романюк. Головний тренер: Віталій Костишин.

Попередження: Книш, 25, Богач, 45, Гончар, 80 – Воловик, 33, Охрончук, 44, Гайдаш, 71.

Інформаційна служба ФК Калуш

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!