ТопЧУ Аматори

КАРПАТИ-ЕНЕРГЕТИК – КОВЕЛЬ-ВОЛИНЬ – 0:0. Непроста нічия для господарів



Галицько-бурштинська команда у доволі непростому матчі не змогла здолати на домашньому стадіоні чергову команду із волинських – «Ковель-Волинь.

Підопічні Русака та Вітовського активно розпочали гру, і вже в першому таймі як мінімум тричі могли забивати. Проте якось не виходило, та й воротар ковельчан був на висоті, двічі зумівши продемонструвати чудові сейви. Забивати могли Деренюк (пробив у ствір воріт головою, проте воротар виручив), Слободян (двічі бив практично з метра, проте не влучно і не досить сильно. Активно підключались до атак Красій, Турчанський, молодий Воробчак та Третяк. Проте футбольне щастя було на боці гостей, котрих активно підтримували їхні ультрас.

Другий тайм проходив дещо спокійніше, ковельчани відтіснили гру до середини поля, обидві команди почали більше фолити. Посипались жовті картки. На жаль двічі жовту отримав десятка «Карпат-Енергетика» Тарас Воробець і господарі залишились в меншості вже на початку другого тайму. Проте, здавалося б, в меншості, гра у команди пішла дещо краще. Моменти виникали біля воріт Дмитра Харченка один за одним. Як мінімум двічі питання переможця матчу мав знімати Віталій Турчанський, потужно пробивав у дальній кут Василь Красій та м’яч вперто не йшов у ворота. Одного разу, після подачі з кутового захисники «Ковеля-Волині» винесли м’яча вже з порожніх воріт.

Гостро почали відповідати і гості, маючи на одного гравця більше. Проте підсумок матчу – сухі нулі і питання, які стоять перед тренерами: як покращити результативність. Адже і у одної і у іншої команди атака є, а з завершенням – не все так просто. І одні і другі мають всього по 5 забитих (найменше, з усіх команд у групі), а вже минув сьомий тур змагань.

До слова, матч зібрав потужну вболівальницьку аудиторію. Зокрема гру дивились тренер «Прикарпаття-Тепловика» Сергій Пташник, президент МФК «Прикарпаття» Василь Ольшанецький, тренер-селекціонер МФК «Прикарпаття» Ігор Гогіль, та багато інших цікавих та відомих футбольних людей.

«Карпати-Енергетик» – «Ковель-Волинь» 0:0

Стадіон «Колос», м.Галич.

Арбітри: Грисьо Богдан.
Асистенти: Дрикін Владеслав, Переверзев Артем.
Четвертий арбітр: Заліський Іван. Спостерігач арбітражу Криницький Валерій.

«Карпати-Енергетик»: Плетеницький М., Кримінський Б., Вовчук Я., Третяк Р., Красій В., Воробець Т., Воробчак Н., Деренюк Я., Турчанський В., Блонський О., Слободян А.
Тренери: Русак П., Вітовський М.

«Ковель-Волинь»: Харченко Д., Романчук Р., Заліпа Ю., Ткачук П., Валігура В., Зінь А., Мороз П., Жмуйда О., Кузьміч Р., Кашуба В., Самойліч М.
Тренер: Романчук Ю.

прес-служба ФК «Карпати-Енергетик»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!