Друга лігаТопЧемпіонат України

ПОЛІССЯ – КАЛУШ – 2:0. Чергова невдача калушан



Футбольний клуб «Калуш» зазнав другої поспіль поразки у групі А Другої ліги. Кривдником “червоно-чорних” стало житомирське “Полісся”.

Надзвичайно активно розпочали команди цей матч, господарів гнали уперед заповнені трибуни «Спартак арени», а гості хотіли реабілітуватися перед своїми уболівальниками за поразку у матчі з чернівецькою «Буковиною».

Першими створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника житомирські футболісти, спочатку, з навісу, потужним ударом не влучив у рамку воріт суперника Даудов, а після, з передачі останнього, на 9-й хвилині поєдинку головою пробивав Семчук, проте Попович парирував.

Не відсиджувалися у захисті й калушани. На 22-й хвилині зустрічі гості мали хорошу нагоду вразити ворота господарів. Лебедь пробивав за межами штрафної зони, але поцілив прямо в руки Олега Мозіля.

Мали ще одну хорошу нагоду відкрити рахунок у матчі житомиряни на 32-й хвилині. Даудов з відмінної передачі Чернецького вривався у штрафну суперника і сильним ударом цілив прямо у ворота, але знову голкіпер гостей зумів відбити м’яч.

По перерві калушани значно додали попереду і знову мали моменти забивати. Зокрема, дві нагоди мав капітан «червоно-чорних» Книш, спочатку не влучив у ворота, а після удару головою м’яч забрав до рук Мозіль.

«Жовто-зелені», тримаючи гру під контролем, на 70-й хвилині відкрили рахунок у матчі. З навісної передачі Власюка Притиковський розписується у воротах Поповича і виводить команду вперед – 1:0. На 89-й хвилині господарі поля подвоїли рахунок, не залишивши калушанам жодного шансу, принаймі, на нічию. З прострільної передачі Галенкова свій четвертий м’яч у сезоні забиває Ярослав Галенко і тим самим подвоює рахунок цієї зустрічі – 2:0.

Наступний свій матч ФК «Калуш» зіграє аж 18-го вересня, коли вдома зустрінеться з хмельницьким «Поділлям».

«Полісся» (Житомир) – ФК «Калуш» – 2:0 (0:0)

8 вересня. Друга ліга, 8 тур. Житомир, “Спартак Арена” – 17:30.

Голи: Притиковський, 70, Галенков, 89.

«Полісся»: Мозіль, Бринько, Адаменко, Притиковський, Мосіюк, Боровець, Чернецький, Семчук, Даудов, Немтінов, Галенко.

ФК «Калуш»: Попович, Лаврук, Габріель, Лебедь, Книш, Заваляк, Савошко, Ременюк, Матушевський, Поручинський, Богач.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!